Bloggtorkan

Hehe ja som ni kanske märkt så har det rådit bloggtorka här..
Men som du kanske förstår så har det varit mycket fix och trix i nya lägenheten och då man inte gör det så somnar jag, kollar på tv eller umgås med kompisar..

Jag börjar iaf få i ordning hemma, men det finns ju alltid lite småfix att göra.. Det känns iaf bra och trivs som en fisk i vatten!

Annars så är jag mycket pollenallergisk, ögonen rinner, näsan är täppt eller snuvig och snorig.. Även fast jag tar ögondroppar, nässpray och tabletter. Men men jag är iofs rätt van att gå runt o låta som om jag vore förkyld från våren till sommarens slut..

Vi får väl se när nästa inlägg dyker upp, den som lever får se =P

Lycka till!

lite lättad..

Ja nu känner jag mig lite mer lättad faktiskt, för nu (tidigare idag) blev det klart att jag blev godkänd och får ta lån genom SEB (som gav mig bättre ränta än min befintliga bank Swedbank).

Nu får vi bara hoppas att försäljningen av fonder och aktier kommer in i tid till mitt konto, så att jag kommer kunna få ihop summan som ska in på tillträdesdagen, torsdag nästa vecka (den 14:e april) !

fortsätt håll tummarna, så att detta oxå går bra! :)

ofokus/nervös

Ja så känns det just nu, är rätt mkt på jobbet (mkt att göra + underbemannade) + att jag håller på o försöker byta bank.. SEB gav mig bättre ränta (på lån) än vad min befintliga bank Swedbank skulle göra. Men det har inte direkt gått så snabbt och smidigt med att byta till SEB som tänkt (har inte fått nåt slutgiltigt besked än om lån från dem) och jag ska helst meddela Swedbank idag om hur det blir om jag lånar genom dem eller om jag hittat nån annan bank..
På torsdag (om en vecka) så får jag ju tillträde o då ska jag ju ha valt bank o ha pengarna på ett konto, så det är lite bråttom! Ska ju hinna med att skriva på papper på banken vid lån innan detta oxå..

Aja jag får väl hoppas att det löser sig, det brukar ju göra det hur det än blir..men som sagt lite nervös, spänd, stressad o ofokuserad kan jag verka just nu..Ni får ha överseende med detta!

Håll tummarna för att allt går bra! :)

RSS 2.0