Bob Marley



så här kul hade jag o Mjay då vi va ute o letade julklappar (23:e dec)

en liten sammanfattning av julhelgen..

God fortsättning på er allesammans!

Nu sitter jag i en bil, David (syrrans fästman kör), vi e på väg upp till lite släkt o vänner i hedemora..

Under julen har jag bott o varit en del hemma hos päronen, molly, syrran o hennes pojkvän.. Det har varit mysigt och en god jul. Mkt god mat och fick typ allt jag önskat mig o lite därtill =D bl.a. en platt-tv, en massa mängd kexchoklad, rakhyvel, duschgel, ansiktskräm/aftershave balm, ett charadspel, en kudde, en vinflaska, en tavla från egypten (där mor o far va för inte så länge sen) m.m..

Jag slänger upp ett par bilder oxå, min julutstyrsel och då syrran skulle raka mig.. :)





Kommer väl hem från hedemora månd.kväll lr tisd. mitt på dagen o sen ska jag beroende på när vi kommer hem från hedemora dra vidare ner till borås där jag ska fira nyår me boffe o hans tjej som ska ha nån fest där.. D blir nog nice!

God fortsättning på julen, och JA jag ska försöka uppdatera lite bättre!
Puss o hej so long ;)

Mission complete..

God jul på dig!
Det har varit ganska mkt på jobbet dessa dagar. Men vi har löst d ändå!

Igår va ju ganska kul asså, Boffes tjejs syrra skulle resa hem från London (hon har jobbat där som aupair).. Hennes flyg blev inställt iförrgår o va därför tvungen att ta ett flyg till Västerås(för att hinna hem innan jul) som skulle landa 20,50 igår.. Sen gick hennes buss till Borås 22,45..
Jag och Boffe fick i uppdrag att åka till Västerås och hämta henne o köra henne till Sthlm central så att hon skulle hinna till sin buss som skulle ta henne vidare hem till Borås.. Flyget landade ca 21,15 och hon fick vänta lite på hennes bagage o kom väl ut ca 21,30.. Vi kom ifrån flygplatsen vid typ 21,40 och då hade vi alltså drygt 1 timme på oss.
Det var kul asså, som ett litet mission. Kändes typ som "Transporter" filmerna lr kanske mer som "Babylon AD". Jag klarade uppgiften iaf o kom fram 22,40 till bussterminalen. Alltså 5 min. innan bussen skulle åka ;)



Idag efter jobbet ska jag utföra ett till litet mission, köpa vin o öl åt mor..d e dock inte lika tidspressat =P
Sen efter detta ska nog jag o Mjay åka in till stan för att inhandla de sista julklapparna..

Efter allt detta kan man nog säga "mission complete" o stressa ner o bara ta det lugnt.. Ska bli rätt skön faktiskt för efter idag så e jag ju ledig t.om. 4e januari 2010 ! =D

God jul på er allesammans, om vi inte hörs innan dess!
Puss


Nu är helgen slut, men snart blir d "långhelg"..

Hellu gott folk!

Jag ser på Deportivo Lacoruna - Valencia (hejjar ju på Valencia, som ni som känner mig säkert vet om)..D står 0-0 o nu börjar snart andra halvlek!

Igår däremot jobbade jag ju 9-14, men d va lite mkt o göra så jag kom nog inte ifrån förän strax efter 14,30. Då åkte jag raka vägen till julmiddan jag skulle på med släkt från pappas sida. Det var mkt god mat o trevligt sällskap.
Efter detta åkte jag o hämtade upp Boffe för att åka o handla lite groggvirke, chirre osv. Hämtade även upp Nelly som va me o förkrökade lite. Dock åkte hon hem då vi skulle vidare ut, för hon skulle jobba idag.
Vi (jag, Boffe o Peppe) drog till Collage, dit oxå Anton med två st. kompisar till honom kom. Det var faktiskt en väldigt bra klubb tycker jag, mkt folk o bra blandning. Dock vare ju 23 årsgräns men jag tyckte d såg ut som att d va rätt mkt unga oxå, dvs typ 18-19åringar. Men d va riktigt bra drag o kul där inne. Dit kan jag mkt väl tänka mig att gå till fler ggr! Lite dyrt vare dock att dricka där inne en stor stark gick på 59kr. men d e väl vad man får räkna me på stureplan iofs..

Imorrn blire jobb 7-17 o likaså på tisd., för att sedan jobba 7-15,30 på onsd. o sen är jag ledig fram t.om. 4e jan. 2010 ! :o

Hoppas du haft en bra helg!
Sov gott på er, gonatt-pussah

Snö o kallt

Hallojsan!
Idag fredag den 18e december 2lax9 är det sol ute och ganska mkt snö (iaf för att vara i sthlm) dessutom är det relativt kallt, -7 till -9 grader ute. Men det är vackert faktiskt, ljust o fint me snön och solen som skiner =) Dock lite för kallt för min smak..
Men ändå så hoppas man ju på att snön ska ligga kvar till julen!

Annars idag jobbar jag ju 11,30-20 o sen vet jag inte riktigt vad som händer.. Boffe vill ut o festa, för Kenza har nån fest på collage (som vanligt?). Dock jobbar jag ju imorrn (lörd. 9-14) o då finns d ju risk för att jag inte kommer orka gå ut.. Lr ?!
Så imorrn jobbar jag alltså 9-14 o directly efter detta ska jag åka till min farbror o hans familj/släkt (så klart med min pappa, mamma, syrra oxå) på en så kallad julmiddag. Det brukar vara trevligt och mkt god mat. Det blir förövrigt första "julbordet" för i år för min del =D
Efter detta så blire nog lite förkrök i form av pokerspelande hemma hos mig, med de som vill o har lust att komma förbi, antagligen blire väl utgång därefter oxå! Vill du ?!


jag skojjar inte om jag säger att d typ ser ut så här i sthlm


Påbörjar en behandling..

Hej hej!
Idag har jag varit hos läkarn för att kolla upp min hosta som jag haft i ett par månader. Blodprov togs, lite lyssnande på min andning o utandningstest (PEF-mätare).
Det vi kom fram till är att jag ska påbörja en behandling genom att jag ska ta min medicin morgon o kväll + vid behov. Men inte nog med d, så ska jag även använda en s.k. PEF-mätare som jag sedan ska skriva ner morgon/kväll mina värden under ca en månads tid. Därefter ska vi se vad "statistiken" visar o utvärdera på ett återbesök.
Troligtvis e d min astma hosta som förvärrats lite o att jag kanske e allergisk mot nåt nytt.

Vi får väl se, behandligen kan börja...


Jul

Hej,
jag har kommit på ett par till grejjer till min "Jul önskelista"

en ansiktskräm (en sån där man har till efter rakning lr efter att ha duschat)
t.ex. en sån här:


duschcreme
t.ex. en sån här:


Måndag 091214

Hellu!
Tänkte ge er en liten sammanfattning utav helgen..

I lördags va jag ju på Hoummus med Nelly o hennes "nya kille", Emma, Emmelie o Charlotte. Det var mkt gott o en mysig liten restaurang, trevligt sällskap oxå :)
Efter denna middag så gick jag till Eddie som hade kombinerad luciavaka o födelsedagsfest. Där bjöds det på glögg och öl. Trevligt sällskap o mest chill hemma hos honom. Blev allri någon utgång. Men d va rätt nice ändå!

Söndag väcktes jag vid 14-tiden typ av Jossan som fråga om jag va vaken o när vi skulle ses.. Jag gick då upp o "fixa till" mig lite innan jag åkte till kista o hämtade henne..Sen åkte vi till spånga o köpte godis, julmust o hyrde "flickan som lekte med elden", för hon hade inte sett den.. Efter vi hade sett den så kollade vi lite på "playa del sol" o därefter gick vi över till Maggan, Cissi o Virre.. Jossan e ju höggravid så hon hade ganska mkt o snacka om me Cissi.. Denna söndag var mkt trevlig och lugn, precis vad jag behövde =)

Idag ere måndag iaf o den och resten av veckan ska jobbas 11,30-20 + lördag 9-14..
Annars ere inte direkt nåt planerat under veckan, vi får se om d dyker upp nåt kuligt ;)

Nu snöar det här o d har blivit lite kallare, julen börjar närma sig skulle man kunna säga !

Tack för mig så länge..Pussmix

Lördag

God afton!

Idag har jag varit inne i stan me Sami o handlat julklappar.. D gick förvånansvärt smärtfritt o fort..men d va nog för att jag visste vad jag skulle köpa! Skönt iaf, nu har jag nästan alla julklappar klara =)

Nu ikväll ska jag iväg o käka på Hoummus lr nåt sånt, e iaf en libanesisk restaurang på döbelnsgatan.. Blir nog nice! Efter d ska jag till Eddie på kombinerad glöggkväll/luciavaka/födelsedagsfest..kanske blir en utgång på d oxå!?
Vi får se vad d blir helt enkelt..men jag e ju inte den som e den.. :P

Ha en trevlig lördag o glad lucia !
Pusssah


Jobbigt läge..

Nu har min mobil pajjat igen..så nu ere mitt andra nr. som gäller tills vidare igen..orkar inte byta kort :P
Puss o hej

rubriken

Tjeeenaah!

Igår vet du väl att jag hade säsongsavslutning på innebandyn.. D gick väldigt bra, vi vann första matchen me 16-6 o andra me 15-8..man skulle kunna säga att vi slutade på topp, som man brukar säga! Jag gjorde faktiskt ett par kassar oxå ! ;D

Idag har jag väl jobbat 11-19,30 o sen har jag varit hemma o kollat på "mammas pojkar". Måste erkänna att jag e fantastiskt besviken på Bobby att han inte valde Jane.
De andra killarnas val var väl inte direkt så häpnandsväckande lr svårtippade..

Imorrn så jobbar jag ju 11-19,30 o sen har jag faktiskt ingenting planerat..man får väl helt enkelt avvakta o se om d dyker upp nåt spännande..

Efter mkt om o men så har jag efter lite puschande men oxå av eget intresse, beslutat mig för(troligtvis) att jag ska pierca mig i vänstra ögonbrynet.. Tanken har funnits där länge, men jag har inte riktigt vågat lr vetat om jag verkligen ska göra detta.. Dock känns d som att d e dax nu! Vad tycker egentligen du om detta ?!

Annars sa min roomie Danny-B en rolig sak häromdan då han skulle stänga ner persiennerna.."Aj jag jag fick en kaktus i rumpan.." (jag har kaktusar på fönsterbrädan..)
D va typ hur kul som helst, jag skrattade så mkt att jag nästan kissa på mig!



Puss o hej - trevlig helg

091209

Heeey!

Idag har jag bytt jobbtid med Sami, så att han jobbar 11-19,30 o jag 7-15,30. Det är för att jag ska kunna lira innebandy ikväll, som förövrigt e säsongens sista omgång.

Jag tänkte mig att jag kanske skulle försöka mig på att skriva en sån där liten (jul-)önskelista:

en plasma 37-42 tums TV
en el-tandborste (den jag har verkar ha gått sönder)
strumpor (40-43 sportstrumpor, inte såna där tunna "finstrumpor")
en fondvägg (+ tapetseringshjälp)
en kexchoklad lr dylikt.

Ja d va väl d jag kunde komma på för tillfället, men jag kanske kommer på nåt mer vid senare tillfälle..

Ikväll efter innebandyn så blire ju fotbollstittande i form av chaminjonligan igen !

Vi kanske hörs, pussen!
p.s. jag har börjat spara ut skägg nu så att jag kan vara jultomte, dvs. ännu mer tomte än vad jag redan är :P

Fotboll

Hej, nu ska jag gå hem från mitt arbete dvs. raka vägen hem för att titta på champinjonernas liga! Jag gillar ju fotboll, så d blir väl kul!
Förövrigt så jobbar jag kväll med den där roliga Isabellio, d e jättekul faktiskt ! Hihihihi
I fredags så drack jag en öl, den smakade gott tyckte jag..
Hej då hej då..

lördag

Hej hej, idag ere ju söndag men igår vare lörd.
Då va jag först på en trevlig glöggfest hos en vän som bodde vid skogskyrkogården efter detta åkte jag in för att möta upp Knatten för utgång..Senare dök Sami upp o vi bestämde oss efter ett tag för att vi skulle dra vidare dit Lil'Izzy skulle befinna sig.. Så vi drog till Soladaritet o jag kom in men inte Sami för han va för full enligt vakten =/ Väl inne på Sollan så fick jag sms att hon inte va där utan på väg till white room ist. men jag hade glömt mitt kort hemma o fick låna pengar av Sami för att kunna komma in på sollan juh..så jag stannade kvar där ett litet tag, helt själv =S D va ju inte så jättekul, så jag gick därifrån o käkade på donken o sen tog jag nattbussen hem..kom väl hem o i säng ca halv6-6 typ..
Mår dock inte så dåligt idag..lite sliten men inte bakis direkt :)

Bjuder på några bilder från gårdagen:


Nelly, Anna o jag på glöggfesten

Knatten "i hans ess" =P


Rebbo o Linneeeaah

 

Sååå jaaah, nu blire nog chill me lite tv-tittande - antagligen fussball ;P

Puzz o hej, vem e tjej ;D


Helg

God eftermiddag folks!
Igår vare ju fredag o då jobbade jag ju 7-15,30 med Izza sen övertalade hon ju mig att gå ut me henne o hennes kompisar på kvällen. D va rätt kul faktiskt, först förkrök o sen till ett ganska nytt ställe som heter Pure (vid stureplan, gamla "nasty"-lokalen). Här kommer ett par riktiga fyllebilder från gårdagen :P





Ikväll blire först en så kallad "glöggfest" o sen så blire nog så att jag drar vidare ut till antingen där knatten o hans polare hänger lr dit carro ska.. :) Vi får se vad som händer helt enkelt.. ;)

Puss puss o ha en trevlig kväll !

lika som plommon

 

Gabriel Batistuta (föredetta fotbollsspelare)       Jesus(en religös figur)

Ganska lika va?! ;)


oj..

..Heeeey, d va inte igår!
Har iofs inte haft så mkt att blogga om för d har inte hänt så mkt mer än att jag jobbat, ätit o sovit typ..
Dock kan ni vara lugna nu, jag har fått tebax min mobil me mitt gamla vanliga nr. ! ;)

Jag har inte så mkt mer att säga direkt, men jag tänkte göra en "lika som bär", för d kan väl bli kul för er !? ;P


Claude Makélélé (fotbollsspelare)        >           Akon (hiphop/artist)


Alessandro Del Piero (fotbollsspelare)         >      Bruce Springsteen (artist)


Ryan Babel (fotbollsspelare)            >           Remenaldo (bloggare)

Detta va väl kul, kanske kommer på lite fler senare.. ;)
Puss o hej so long ;)


RSS 2.0