Modell

Hallå där!

Idag efter jobbet så har jag lekt "modell för en dag" tillsammans med Issa. Det var rätt kul faktiskt o blev en del bra bilder, här får ni resultatet...







Fina bilder va ? :) Vilken e din favorit?
(min e nog den andra bilden på mig och den på mig o Issa då vi håller om varandra o av dem på Issa så säger jag nog den första men hon blev bra på alla iofs)

Löningsdagen

Ahjuste, jag glömde visst att blogga, som vanligt då me andra ord =P

Men du vet d har ändå inte hänt så mkt kul på sistone, mest jobb jobb jobb, fotbollstittande och så klart somnande i soffan..

Men en ganska kul grejj e ju en taxigubbe som jobbar uppe på Bromma flygplats som brukar säga, "Du är välkommeri", det är ju ganska kul sagt me tanke på att han allti säger välkommeri och inte välkommen.. Undrar hur han har fått för sig att det heter så eller om han bara har kommit på ett litet slang för välkommen..

Jag fick oxå ett ganska hårt skott mitt i knävecket under en innebandymatch i måndags, det gjorde rätt ont o har först nu börjat släppa.. (vi förlorade i vanlig ordning, med siffrorna 15-4)
Men på lördag är det nya matcher, dock i en annan serie (3-manna + mv.) Där går det dessutom lite bättre för oss.

Tack o hej, trevlig helg! (ja, för jag är faktiskt ledig fred, lörd, sönd =) Durå?!


Innebandymatcherna

Ja som i måndags så lirade vi två st matcher (4-manna utan mv.) med en förlust (20-3, tror jag d blev) och en vinst (11-7 tror jag). Faktiskt vår första seger i division 1, blev ju uppflyttade då vi vann 2:an förra säsongen ;)
I vinstmatchen gjorde jag ett mål, ganska fult, fullt me folk framför mål men bollen låg plötsligt framför mig o jag lyckades stöta in den :) Typiskt mål av mig kan man säga faktiskt :P Då jag väl spelar forward så brukar jag stå framför målet o "gruffa" o peta in returer typ..

I lördags var det oxå match (3-manna med mv) o den vann vi med 4-3, en riktig kämpar insats! Ganska jämn o hård match som vi lyckades vinna med uddamålet :) Riktigt bra krigat av oss!
Andra matchen vann vi oxå, dock på w.o, pga att motståndarlaget inte dök upp..
Så det var ju skönt med två st segrar iaf.

Tack skaru ha d gjorde vi bra :)

Kryssningen i bilder

Ja då har jag samlat ihop några utvalda bilder från kryssningen, som var väldigt kul och lyckad :)








(för fler bilder, se facebook..)

Kryssning

Hej hej hallå!

Nu är det äntligen helg :)
Imorrn ska jag, Boffe, Jocke, Sami o Söder på kryssning(24timmars till Åbo) för att fira att Boffe fyllt 25 bast.
Det blir nog kul ska du se, ska försöka ta bilder som jag kan slänga upp här sen..



I veckan har det mest varit jobb, fotbollstittande o somnande i soffan framför teven..

Hare så kul o bra, så hörs vi ;)
Puss

Dagens lika som bär


Oscar Wadstein (arbetskompis) ??


Eric Forman (i That 70´s show) ??

Godmorgon!

Efter att ha sovit ganska många timmar per natt nu i helgen så vaknade jag ca 05:45 imorse o kände mig relativt pigg o utvilad. Det tycker jag va lite konstigt me tanke på att jag inte la mig förän 00:30..Men men d va ju skönt att inte behöva gå upp o va trött som ett as (så brukar det nämligen vara..)

Jag tycker däremot att Kenza & Tyra show e ganska underhållande och kul att titta på. Så det följer jag allt, andra tv-program jag försöker följa är paradise hotel, sporten, o en hel del fotboll (men d visste ni nog redan?) På tisdag och på onsdag är det Champions League igen =D Det har väl hänt då man sitter o zappar runt att man kollar lite på Bonde söker fru, Lite sällskap, Parlamentet och ibland filmer som visas.
Durå, vad kollar du på?! :)

Puss o hej från mig

RSS 2.0