Kul !

HEj hej !
Jag tycker det är ganska kul att Inter(Ibrahs gamla klubb) slog ut Barca(Ibrahs nuvarande klubb) ur champions league. Han gick ju liksom till Barca för att kunna vinna CL och blev nu utslagna från sin forna klubb :P Räätt skojjsigt tycker jag.. Dock tror jag inte att Inter hade gått så här långt om Ibrah hade stannat kvar i Inter, för de spelar ett helt annat spel nu än va de gjorda då han va i klubben.. Då han lirade där så vare mkt långa bollar på honom o så skulle han göra resten typ o de förlitade sig alldeles för mkt på honom.. Nu har de flera duktiga spelare som jobbar mer både bakåt o framåt o dessutom fler duktiga avslutare, så som Milito, Pandev, Schneijder, Etoó, osv..

En annan ganska kul grejj va att jag i lördags åkte ner till Köpenhamn.. Jag o sami fick idén då vi på fredan var på Issas mkt trevliga o lyckade 23-årsfest :)
Eftersom askan har ställt in så mkt flyg så har många valt att hyra bil ist o köra till o från olika detinationer, detta har i sin tur gjort att vi fått in en hel del utländska bilar. T.ex. har vi tysk-, dansk-, fransk-, belgisk-reggade bilar.. Vi åkte helt enkelt ner i en danskreggad bil o körde tillbaka en svenskreggad som fanns i Köpenhamn.
Kul me en liten roadtrip så där! Och jag måste säga att jag tyckte faktiskt att Köpenhamn verkar va en ganska nice stad, hann ju dock inte se så mkt utav den men det lilla jag hann se verkade som en trevlig stad. Stor sådan oxå. (glömde tyvärr kameran hemma, så har dessvärre inga bilder) =(

Vi får se, det finns som sagt var rätt mkt utländska bilar kvar, och det var rätt kul att åka iväg på en sådan där liten roadtrip, kanske blir nån mer framöver! Vill du haka isf ?!

Godnatt på dig!
Kram o puss :)

Dikt till världens bästa hund, Molly

Det finns en bro som förenar Himmel och Jord.

Den kallas för Regnbågsbron, tack vare dess många färger.

Vid denna sida av Regnbågsbron, finns ett land med ängar, kullar och dalgångar med frodigt grönt gräs.

 

När ett älskat djur dör, kommer djuret till denna plats. Det finns alltid mat och vatten, och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som har blivit lemlästade görs hela igen. De leker hela dagen med varandra.

 

Men, det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med den speciella personen som älskade dem på jorden. Så, varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer när någon plötsligt slutar leka och tittar upp. Nosen rycker till, öronen reses, ögonen stirrar, och denna rusar så plötsligt från gruppen.

 

Du har blivit upptäckt. Och när du och din speciella vän möts, kramar ni om varandra lyckliga att återförenas, för att aldrig mer skiljas åt. Ditt ansikte kysses igen och igen och igen; din hand smeker åter det älskade huvudet, och du tittar åter igen in i ögonen på ditt tillitsfulla djur, som så länge varit borta från ditt liv men aldrig frånvarande i ditt hjärta.

 

Sedan går ni tillsammans över Regnbågsbron, för att aldrig mer skiljas åt.



Vila i frid älskade Molly

Världens finaste, snällaste, goaste, mysigaste hund Molly har nu gått bort... :'(

Efter att ha mått dåligt ett litet tag(ca en vecka) åkte mamma o syrran ner med henne till vetrinären i måndags.
Där kom beskedet att hon hade cancer som spridit sig till inre organ, bl.a. levern.. De sa inte hur lång lr kort tid det kunde va kvar för henne att leva på denna jord. Vi fick iaf ta hem henne igen för att ta ett mer humant farväl.
Idag(100421) gick det inte längre, vi var tvungna för Mollys skull, att åka ner o ta bort henne...

Det var bland det värsta jag varit med om och saknaden av vår fina älskade Molly kommer va helt fruktansvärt jobbig.

Rest in peace, Molly 040707 - 100421













Semesterplaner

Hej hej hallå på dig bloggen!

Nu börjar det vankas att man ska planera in sin semester för sommarn.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra o har därmed inga speciella veckor som önskemål.
Är det nån som redan bestämt vilka veckor de ska ha o vad de ska göra då, lr har ni nåt förslag? =)
Vore ju ganska nice att resa nånstans men då vill man ju gärna göra detta med någon, o andra sidan tycker jag Sverige e som finast på sommarn o att d e lite tråkigt att resa bort just då.. En resa nu inna sommarn kommer hade kanske suttit bättre ? Nån som e på?!

(bild från Thailand, PhiPhi Island förra sommarn)

Fotbollsgodis

Oj oj oj, jag säger bara Leo Messi!
Vilken jewla lirare alltså, han gör fan vad han vill på plan just nu! Jag finner inga ord utan sitter bokstavligen talat o skrattar o ler då man ser han lira :) Jag tror tom att vi snart om inte redan kan börja anse honom som världens bästa genom tiderna!


Jag hade väl ett litet hopp på att Arsenal skulle kunna ge dem en hyfsad match men me den här mannen på fotbollsplanen så kan vad som helst hända. En stor eloge till denne fantastiska lirare, han bjuder verkligen på fotboll då den är som vackrast o roligast att titta på.

Som ni kanske förstår så har jag alltså tittat på Champions League.. =P Inter vann iaf o e vidare till semifinal där de iofs ställs mot just Messis Barcelona, vilket nog kan anses som ett hopplöst fall.. Aja jag har ju iaf ett av mina lag kvar o hoppas kan man ju allti :)

Nu äre läggdax för mig, upp o jobba imorrn (7-15,30)
Gonatt-pussis

Påskhelgen...

Hej o ännu en gång sorry för dålig uppdatering :P

Det har varit påsk o därmed röda dagar vilket lett till en långhelg, vilket har varit väldigt skönt. Långledigheten kan sammanfattas med att jag mest har festat o varit me kompisar..

I torsdags(skärstorsdan) var jag ute me Issa o ett par av hennes kompisar..Vi var på Soap bar vilket jag tyckte va ett ganska bra ställe faktiskt (hade allri varit där innan men hört rätt mkt gott..) En trevlig o kul kväll :)

Jag o Issa


Fredan (långfredag) - drog jag o Sami o lirade billjard o drack lite bärs. Var längesen jag va på biljardpalatset (vid fridhemsplan/st:eriksplan) Men det var sig likt. Denna kväll var lite mer chill o inte så röjjig men ändock kul o trevlig :)

Jag o Sami


I lördags(påskafton) så var jag o Sami hos Knatten som hade fyllt år i veckan.. Hos honom förfestade vi med hans tjej Linnea, hans brorsa Erik och sen kom Issa och Jonas oxå :) Därefter drog vi vidare in till stan. Det blev Chaplin's, o jag tycker faktiskt att om man bara vill dansa o röjja så är d ett helt okej ställe. Denna kväll var lite mer röjj o party än gårdagen. Kul ! =)

födelsedagsbarnet

Söndagen(påskdagen) - så fick jag o Sami för oss för att det kanske skulle va nice o grilla.
Så detta gjorde vi oxå, hemma hos mig tillsammans med knatten, Linnea, Dimman, Issa o Jonas och en kompis till dem. Årets första grillning tog sin tid men det var värt mödan :) Riktigt gott och trevligt sällskap. Efter alla hade grillat o käkat så lirade vi lite spel.. Sen kom vi på att vi skulle dra till Garbos. Vi ringde efter en taxi men då vi kom fram så var det dessvärre stängt o kl va typ kvart i 1.. Då tänkte vi att vi skulle dra in till stan ist. men vi sket i d o åkte var för sig hem till sitt o sov.. Ganska skönt o lagom faktiskt. Hade dock en väldigt trevlig o kul kväll ändå :)

Idag, måndag (annandag påsk) så har jag inte gjort så mkt faktiskt..blir nog en ganska lugn dag o kväll för imorrn blire ju till att jobba igen.

Glad påsk på er i efterskott ! =)


RSS 2.0