27 år idag

Hehe, ja idag fyller jag 27 år på låtsas :P (för jag fyller ju år den 29:e som bara inträffar vart 4:e år) hehehe

I lördags firades jag lite utav några vänner från jobbet. Det var kul, vi satt hemma hos mig o förfestade lite innan jag Boffe och Samish drog vidare ut..
Av Sofie, Jimmy, Oscar o Samish fick jag först 3 st små paket som var en nötcreme, hallonmarmelad o jordnötssmör. Efter det fick jag ett till med ett storpack formfranska(rostbröd) och sist men inte minst ett paket innehållande en brödrost!
Jag blev mkt glad, för jag hade ju önskat mig en ny brödrost(då min gamla typ e sönder) o nu fick jag ju tillhörande tillbehör oxå =) Tack för detta!
Av Boffe fick jag lite olika choklader och ett presentkort på donken. Tack för de presenterna :)
 Haha summa summarum var det ganska kul och bra presenter.

Ikväll ska jag bli firad av familjen med middag o så..



Grattis på födelsedagen ska jag ha, ja tack !

Lägenheter

Ahjuste, jag glömde ju att berätta att jag köpt en ny lägenhet.
Den är lite större än min nuvarande. Det är en 2:a på 50,5 kvm på 2:a våningen o ligger bara ett stenkast ifrån där jag bor nu.
Så dagarna som gått sen sist har mest handlat om, först skriva kontrakt på nya lägenheten och sen anlita mäklare för att lägga ut min nuvarande lägenhet, värdering, fotografering osv.

Tillträde till den nya är 14:e april, så innan dess ska förhoppningsvis min nuvarande vara såld.
Den kommer förresten att läggas ut på nätet (hemnet) troligtvis på måndag lr tisdag. Lägger upp en länk då, så får ni se om ni känner igen den..

Det ska bli spännande o se om jag lyckas få den såld o till vilket pris jag kan komma att få för den..
fortsättning följer...


(har tyvärr inga bilder på nya lägenheten, då ju annonsen tas bort då den blivit såld..)

Innebandymatchen

Hej hej, igår hade mitt lag en innebandymatch..
Det visade sig att vi bara blev en kedja, dvs. inga avbytare. Det må jag säga va väldigt jobbigt och tungt efter ett tag.
Motståndet var duktiga på att hitta varandra och rulla boll som man säger.. Det var så att säga ganska mkt "klapp klapp spel" från deras sida, så man fick mest jaga och stressa och som ni förstår orkar man inte riktigt det helt ut efter ett tag..(vi kör 1x25min, effektiv tid)
Vi lyckades väl helt okej i början iaf med att stå upp o hålla emot någotsånär men sista 10 tappade vi en hel del..
Ett mål lyckades jag iaf göra ;) Ganska kul, eftersom jag inte gör mål alltför ofta, lirar ju allt som oftast libero/back.. Backhandskott från rätt snäv vinkel som letade sig in i maskorna.. ;) Matchen slutade dock med förlust, 17-9..
Det får ändå anses som ett ok resultat med tanke på omständigheterna och de var väldigt duktiga de vi mötte.. Vi hade kanske kunnat utmanat de om vi hade haft några fler avbytare iofs!

Ikväll börjar äntligen Champions League igen, åttondelsfinalerna! Ikväll Milan - Tottenham, svår match att tippa tycker jag, även om de flesta nog håller Milan som lite favorit. Jag hoppas väl iofs på Milan oxå efter som Ibrah lirar där!

Återstår och se om Ibracadabra kan trolla ikväll igen :)


bilderna

Ja jag hittade ett par bilder från kickoffen, som jag var på me jobbet för inte så längesen..
Det är sådana bilder som togs där utav en fotograf som gick runt.. Det lustiga är att fotografen lyckades fota två st bilder på enbart mig =O Sen är en av bilderna från minglet innan middagen oxå, på Orre mig o Sami..






Snökaos!

Oj oj oj, vilket kaos det har varit idag. Snön har ställt till en hel del...på jobbet t.ex. har jag tillbringat utomhus mellan ca 07,30-19 med att mestadels skotta fram bilar, borsta bort snö från dem, köra fram bilar åt kunder, putta fram bilar som fastnat och köra ner lite bilar till garaget.
Ganska lång dag med andra ord och dessutom ute hela dan. Dessutom så fick jag in snö i skorna ganska tidigt på dagen (ca 8 på morgonen) så jag har gått me dyngblöta skor, strumpor och fötter från typ 8 i imorse till nu ungefär, inte jätteskönt! Fast man vänjde sig efter ett tag o sket i var man gick, hur hög snön än var.
Asså det var bilar som fastna överallt, även där det var plan mark, ingen backe behövdes inte.. Som sagt det har varit kaos! Men dagen har iaf gått otroligt fort.

Nu känns det ganska skönt att vara hemma och ha fått ta av sig de blöta skorna och strumporna, även byxorna var rätt blöta längst ner.. Känner att nu då jag äntligen sitter ner så är jag väldigt trött och jag e ganska säker på att jag kommer sova rätt gott o som en stock inatt.

Gonatt kaoset, hoppas du är borta imorrn!

Födelsedagen..

Ja då vare snart dags att fylla 27 år, e ju inte varje år man gör d..fast ni som känner mig vet ju att jag inte fyller på riktigt i år..(är ju född på skottdagen, 29:e feb. som bara inträffar vart 4:e år men brukar kort o gott säga att jag firar "den sista feb.")

27 år är väl egentligen ingen speciell ålder att fylla eller att fira. Men om jag ska lista något som jag skulle önska mig så skulle det väl se ut nåt i den här stilen:

En brödrost (min gamla är typ sönder)

En huvudsänggavel (men det har jag iofs beställt o kommer få av mamma)

En date me kanske just dig ? ;)

bli bjuden på middag av dig

En överraskningsfest lr nån typ av event (så det börjar bli dags att planera nu! ;)

En "sol & bad" resa


Ja det var det jag kunde komma på nu, men det kanske fylls på me nåt annat om jag kommer på nåt mer..


Lycka till ! ;)


Måndagen

Hej,
igår var det måndag och jag jobbade 7-15,30. Efter jobbet så var jag ganska trött och gick o la mig i sängen för att vila lite..Somnade och sov lite för länge, typ mellan 16,30-18,45 och då tvingade jag mig verkligen upp då jag vaknade. Hade egentligen bara velat sova vidare men det går ju inte, det blir ju lite tokigt då.

Jag såg faktiskt en film, Legionnaire med Jean-Claude Van Damme. Jag tyckte den var rätt bra faktiskt! Den var ganska hård action men även ganska späningsinriktad och en viss gnutta humor.
Skulle nog ge den 4 kakor av 5 möjliga.


Hundvakten

Ja faktiskt, för igår var jag hundvakt åt lilla Shelly (eller hon är inte så liten för att bara vara 7 månader, hon väger 31 kg redan :) men ska väl upp en 10pannor till iaf)
Men hon är rolig, gosig o söt!
Hon var ganska lätt att vakta också, ganska lik mig, gillar att bara ligga o tare lugnt i soffan.
Hon fick välja en film som vi skulle se på. Jag la ut alla filmer jag hade me mig på golvet och så fick hon välja vilken hon tyckte vi skulle titta på. Hon valde Mission Impossible 3. Den var ganska bra tycker jag, men jag gillar ju action filmer, så det var väl ganska väntat. Hon verkade dock inte tycka den va så jättebra, hon sov mest :P


RSS 2.0