Fotboll

Hej!

Som de flesta av er som känner mig, vet ni säkert att jag gillar fotboll väldigt mkt..?
Jag sitter faktiskt o tittar på fotboll just nu, lr ja nu e d halvlekspaus iofs :P Champions league mellan Valencia - Man U..
Ni kanske oxå vet om att jag ju hejjar på Valencia..
Måste säga att jag är imponerad utav deras spel, me tanke på att de tappat både David Silva och David Villa! Men de lirar riktigt bra o de leder ju just nu spanska "la liga" ! =)

Arsenal som jag ju hejjar på som "1:a lag" har blandat o gett lite med resultat men tycker ändå att de har lirat  bra me tanke på alla skador som laget har; Fabregas, Vermaelen, Walcott, Van Persie, Bendtner, Gibbs för att nämna några.. Dock är Arsenal verkligen i behov av en BRA och Stabil målvakt! Chamack, där tror jag Arsenal har den centerforwarden/målgöraren som saknats sedan Henry lämnade, han har ju iaf börjat väldigt bra o d e bara att hoppas på att det fortsätter så!

Inter har väl oxå blandat o gett lite me resultaten..Dock har det väl börjat rätt bra för Samuel Etoó

Nu börjar andra halvlek snart...

Forza Valencia!!!


lika som bär

Okej då, jag bjuder på den här! Kanske inte det bästa vi har skådat, men ändå lite småkul ?


Remenaldo?

Sean Paul?

Update

Hej hej hallå bloggen!

Tiden som gått sen sist har jag väl som vanligt mest jobbat.. Då jag inte jobbat så har jag antagligen kollat på fotboll, hängt me kompisar o varit ute en sväng här o där..
På senaste 2 veckorna har jag av o till varit sjuk oxå..(influensa o förkylning) Vilket inte varit så kul!

Jag uppskattar att Champions League äntligen har börjat igen o att Viasat dessutom visar alla Premier League matcher =) Det är jättebra o kul för mig ! (för jag har nämligen viasat sport kanalerna)

Vi får väl se när nästa inlägg dyker upp..den som lever får se :P Händer ju inte så mkt kul lr speciellt o då känns d inte så kul att skriva inlägg här lr så prioriterar jag annat framför bloggandet...

Annars om ni vill hålla koll på mig så får ni väl ringa, sms:a lr hålla utkik på typ facebook lr annat håll.. ;)

Tack på förhanden för visad förståelse!

Mvh.
Jos Remenaldo



RSS 2.0