Dagens lunch

Vi åt asiatisk buffé på mongolian barbeque, inne i stan på Vasagatan.
Mkt bra o gott :)

Vad åt du till lunch egentligen?? =O

Hej

Den här veckan jobbar jag uppe på Bromma flygplats o där händer det titt som tätt att man ser lite kändisar..
Vår uthyrningsdisk/kontor ligger i ankomsthallen så många går förbi kan man säga, t.ex. i måndags såg jag Sven "den eviga 4:an" Nylander(400m häck) gå förbi, igår Patrik Sjöberg(höjdhoppare) och idag Per Elofsson(skidåkare).



På fredag så är det en fest för alla anställda på Volkswagen Bromma, inkl. vi på Europcar. Det blir nog kul o som man brukar säga "gratis är gott" :)

Jag börjar bli långhårig, får näst in till mössfrilla =O Dax att raka av håret igen..Men det är så jobbigt att göra det själv, blir oftast inte helt bra då.. Måste ragga upp nån som kan tänka sig hjälpa till.. Kan du? ;)




Välkommen!

Hej,
Jonas heter jag o bor i en lägenhet själv, lr ja tillsammans med mina två katter i Spånga. Jag jobbar på Europcar (biluthyrning) i Bromma.
Just nu är det väldigt mkt på jobbet, bland annat pga däckskiftet som ska ske nu den här årstiden.
Vi i Bromma har en vagnpark på ca 150-160 bil just nu så det är en del som det ska bytas däck på.
Bättre blir det inte av att våra däckleveranser har blivit försenade och att däckfirman(Vianor) som vi byter på är väldigt sega och relativt otrevliga. Idag har jag o Jompa fått byta på en bil själva t.ex., för att de va för långsamma o inte hann byta åt oss.. Idag lr egentligen hela veckan har det dessutom rått brist på bil hos oss, så det har varit svårt att kunna täcka upp med bilar till våra förbokade kunder..

Då jag inte jobbar så brukar jag inte hinna göra så mkt annat än att typ somna i soffan då jag ligger o tittar på tv (oftast fotboll, nån film, paradise hotel lr nån sport). På helgerna blir det oftast festande och fotbollstittande.

Kanske skulle behöva någon som "styrde upp" mitt liv lite?! =O

Puss o hej din gamla pastej,(som jag iofs inte tycker om)

Jobba jobba jobba-aah...

Ja d e d jag sysslar me nu för tiden..Jobbar!
Ganska långa dagar (iofs övertid, dvs mer pengar vid löning), 7-18 är inga konstigheter o d blir ju inte bättre av att man kanske inte e så duktig på att gå o lägga sig i rimlig tid.. Så ständigt trött skulle man kunna säga att jag är..
Inga konstigheter heller att somna i soffan framför teven...detta händer mer lr mindre varje kväll lr iaf minst 3 kvällar i veckan.. Så vaknar man upp alltifrån 01.oo till 05:30.. Vaknar man fullt påklädd 05:30 då man börjar kl 7 så är d ganska segt, då jag ju går upp kl 06,15!

Jaja, man får hoppas att det lugnar ner sig lite snart då vi får lite mer personal, vilket förhoppningsvis sker på måndag :)

Vi kan ju höras om saken helt enkelt o se hur d går i fortsättningen..Puss o hej so long!

RSS 2.0