Kickoff

Hej hej,
jag är rätt trött och ont i huvudet med största sannorlikhet pga för lite sömn + alkohol..
I torsdags var stora delar utav Europcar(anställda) från hela Sverige på Aronsborg konferenshotell ute i Bålsta.
Från 10.oo till 19.30 satt vi och lyssnade på föreläsare. Det handlade om strategi, mål och hur man ska uppnå dem osv.
Ganska inspirerande och nyttigt men det var lite segt och länge man satt, iofs hade vi en hel del fikapauser och lunch. Men ändå...
På kvällen (torsdag) kl 20:30 bjöds det på drink/mingel innan det skulle dukas upp för middag kl 21.oo.
Efter middagen, (som förövrigt var välsmakande) så var det väl mer eller mindre fest eller som om man var ute typ med bar, dansgolv och musik osv... Det var rätt skojj, men till middagen bjöds det ju på vin till maten och sen i baren beställde man ju (iaf jag) öl..
Kom väl i säng ca halv4 på morgonen och så serverades frukost mellan 7-9 och kl 9 började nästa föreläsning. Jag gick dock upp 08:30.. Men ändå inte så många timmars sömn + alkoholkonsumtion.. Det går inte så bra ihop för mig, så idag har jag varit gaaaanska seg och trött milt sagt.. Så nu ska jag nog faktiskt gå o lägga mig för jag ska jobba imorrn 9-14..
Godnatt pårej!

Bragdguldet nästa...

Jaa, det kan man faktiskt tycka att mitt innebandylag borde få...
Vi hade säsongspremiär i måndags och vann ena på w.o men den andra matchen låg vi under med 7-3 som mest och vi vände den o vann till slut med 9-7! Det är vad jag kallar en riktig bragd, lr vad tycker du?!
Det var en riktigt skön seger iaf må jag säga, såna där vinster känns ju liksom skönare än om man vinner med typ 10-0, om du förstår hur jag menar?

Annars har det inte hänt så mycket, jobbar 11-19,30 den här veckan och då blir det inte så mycket mer än jobb, äta och sova.. Ganska trist men man orkar ju inte så mkt annat.. Durå?

Puss o hej från mig!

Europcar Bromma

Hej hej hallå!

Igår 110115, lördag var vi på Europcar Bromma och körde Gokart och sen åt vi på Jensen Bofhouse.

Gokarten vanns av Sofie och jag kom sist :P Ganska tippat att jag skulle komma sist, men det var ingen som hade tippat Sofie som vinnare, även om jag hade henne lite som en joker. Det var väldigt kul även fast jag kom sist, och jag måste säga att det är ändå en ganska fysiskt ansträngande sport. Jag har ganska bra me träningsvärk idag i både benen, armarna och framförallt ryggen!

Efter vi hade kört gokart så åkte vi in till stan och satte oss på Bishop arms och drack ett par bira innan vi skulle äta på Jensen Bofhouse. De flesta åt 3-rättersmeny på Jensens och blev helt ägda efteråt o hamnade i värsta matkoman. Dvs. alla blev trötta och orkade inte ladda om för att fortsätta ut.. Sofie var snäll och körde hem alla ist. :)

Här kommer ett litet axplock av bilder från de olika platserna vi var på...(hade tyvärr ingen som kunde fota då vi körde)


på väg till gokartbanan..

upphämtning av Jimpe..

Jimpe tippar vinnare, bästa och sämsta varvtid..

Dani-B funderar..

Orre e taggad!

utprövning av "gokartklädsel"..

utprövning av "gokartklädsel"..

den här får duga..




Jag och Jimpe fick delad vinst i tippningen..

Sofie vann ! (bästa varvtid och finalen mot oss alla)

På Bishop arms..

På Bishop arms..

På Bishop arms..

På Bishop arms..

på Jensens, liten vs. stor stark..

på Jensens, liten vs. stor stark..

glasstävling mellan Sami o Orre (Orre vann med 3 omgångar mot Samis 2&½)

mätta och belåtna...matkoma

mätta och belåtna...matkoma

God fortsättning

Hej och god fortsättning på det nya året!

Under jul och nyår har jag varit ledig, vilket har varit väldigt skönt..Var ju sjuk (körtelfeber) strax innan jul men började må bättre lagom till julafton.
Under ledigheten (24e dec - 3e jan.) så har jag umgåtts mycket med familjen (mor, far, syster och hennes sambo och så klart nytillskottet Chelsea, lilla nya hunden), vänner och tagit det lugnt hemma.

Jag hade ju inte önskat mig så mycket i julklapp, men fick bl.a. en halsduk(från Paris, där syrran och David varit), en mössa (bad hair day), en sån klädhängare som man hänger över en dörrkarm, pengar, strumpor, filmen Kommisarie Späck, en hugo boss deo-stick, en bok, en router så att jag kan ha trådlöst nätverk, m.m...

Som födelsedagspresent förra året fick jag av morsan och farsan att de skulle hjälpa mig att tapetsera lr måla om här hemma och nu fyller jag ju snart år igen..(sista feb.) Så nu i dagarna har vi påbörjat lite utav den födelsedagspresenten genom att tapetsera en fondvägg i sovalkoven. Jag är riktigt nöjd, det syns lite dåligt på bilderna men det är lite olika nyanser av grått, silver, vitt o beigt typ som ser lite olika ut beroende på ljuset/skenet i rummet..
Glömde ta en före och efter bild, kom på det då vi hade gjort klart halva..

före...


efter...



Nu däremot är det dags att gå o lägga sig..ska ju upp o jobba imorrn (7-15:30) skönt dock att torsd. e röd dag så man e ledig då :)

Godnatt!

RSS 2.0