nu e helgen snart slut..

Hellu mina vänner!

Jag tänkte ge er en liten sammanfattning från helgen..

Fredag till söndag tillbringade jag ju tillsammans med en "hemlig tjej" som iofs inte e så hemlig längre eftersom alla verkar veta ändå o hon kommenterar ju rätt flitigt så d e kanske inte så svårt att lista ut heller.. :P
Vi kollade låg mest hemma o glodde på tv (Idol, Robinsson, några filmer o självklart lite fotboll) vi var på erotikmässan oxå..
Va ju inte så kul att Valencia bara lirade 1-1 mot Mallorca, ännu mindre kul att David Silva skadade sig efter typ en halvtimmes spel :(

Nu (sönd. eftermiddag) har jag varit hemma hos päronen, kollade på Arsenal - Chelsea tillsammans med syrrans fästman(han håller på Chelsea, o som ni säkert vet så hejjar jag ju på Arsenal). Det var ju inte så kul att Chelsea vann med 3-0 men d blir väl lätt så me tanke på skadeläget som Arsenal har.. :(

Men El Clasico, Fc Barcelona - Real Madrid va ju lite roligare o bättre match iaf.. Så fort Ibrah kom in så höjdes spelet o han fick ju oxå avgöra me ett rätt läckert mål (vinst med 1-0) =D Frågan e om d finns nån bättre än Ibrah för tillfället ?!

 

Imorrn(o resten av veckan) blire jobb 07.oo-15,30 tillsammans med Izza på flyget, som varit på semester i en vecka. Så d blir nog kul =)

Nu ere väl dax o säga hej till kudden o fråga om man får sova lite på den.. :P

Godnatt o sov så gott ;)

Pussmix


Sorry..

Ja asså, sorry för dålig uppdatering..
Har varit lite o stå i på jobbet.. D e lätt hänt då en av ordinarie personalen har varit på semester i veckan o vi inte haft nån direkt backup för henne (Izza). Men på måndag e hon back in business, tillsammans me mig uppe på flygplatsen :) D blir kul !

I måndags så hände det väl inte så mkt mer än att jag jobbade.
Tisdags, jobb o sen hem o kolla på champinjonsligan.
Onsdags, jobb, hem byta om, iväg o lira innebandy (ena matchen blev det w.o. på o den andra torska vi med 13-8 trots att jag prickade in 2 st. mål! ) Sen efter detta fort hem för att se champinjonligan!
Idag ere ju torsdag o då har jag ju i vanlig ordning jobbat, nu kommit hem o chillar lite för att senare troligtvis åka o lira badminton me ett par arbetskompisar (Knatten och "Mjay"/"Mutumba"/"Muttan" ja den grabben skulle man kunna säga så här om: "kärt barn har många namn" ;)
Imorrn blire jobb själv tillsammans med en från huvudkontoret som ska va ute på station o se hur det funkar där ute, jämfört med kundtjänst(som han jobbar på annars).. Resten av helgen så blir d någ "fredagsmys" hela helgen med en tjej som jag vill hemlighålla lite.. :P

Puss o hej du e en tjej!? ;P


sammanfattning..

Godkväll!

Man kan sammanfatta helgen med att den har varit en lugn sådan o faktiskt en "vit" sådan oxå. Det var nog bra det för jag kan inte ens minnas när jag senast hade en "vit helg".. =O
Helgen har innehållit "sovning", roadtrip till karlstad(för att kolla på en bil som Dany-B hade tänkt köpa..), fotbollstittande, städning, idol och cirkus möller hemma hos Munum Vissi o Virre och lite allmänt lallande på internet osv..

Imorrn och resten av veckan så jobbar jag 7-15,30. Funderar på att börja gymma igen efter ett duktigt långt uppehåll :P 2 st. innebandymatcher har jag o mitt lag på onsd. oxå. Vi får se vad som händer helt enkelt, jag ska försöka uppdatera er! ;)

Nu ere väl iofs läggdax så att man orkar upp imorrn! Så härmed vill jag önska er en god natts sömn!
Sov gott på er så hörs vi!
Puzzah

Söndag 091122

God eftermiddag!
Idag gick jag väl upp vid 12 nån ggn, skönt att sova ut ! =)
Jag o Dany-B började dagen med att städa (dammsuga o dammtorka), vilket verkligen behövdes! Så nu är det rent o fint här ;)
typ så här såg vi ut (NOT) =P


Får se om d blir att gå o se på bio sen ikväll, hade tänkt gå o se på 2012 men vet inte riktigt om varken jag lr dany orkar.. D e ju lätt hänt att man e lite seg o trött så här på söndagar, speciellt då d e så jefla mörkt ute..

Imorrn så blire jobb 7-15,30(vilket d blir hela veckan iofs, om inget oanat dyker upp..) :P
Vi kanske hörs senare, för nu blire nog lite fotbollstittande :)

Puss o hej e du en tjej !?

Det är helg!

Ja hej!
Igår vare ju så att säga fredag o då va jag ju ledig. Gick upp vid strax efter 11 o gjorde inte mkt på dagen, bara lallade framför datorn och teven. Sen på kvällen skjutsade jag Dany-B o sen åkte jag o handla lite "fredagsmys" som jag sedan tog med mig till Munum, Cissi o mitt lilla gudbarn Vincent =) Det var trevligt, för d va längesen jag träffade dem faktiskt. Vi snackade en massa o tittade på idol och cirkus möller.

Idag lördag har jag o Dany-B varit ute o åkt, bla. till Karlstad för att kolla på en bil som han hade tänkt köpa. Men säljaren ville inte gå ner tillräckligt i pris så d bidde ingen affär. Efter d så åkte vi hemåt men tog en annan väg hem för att vi tänkte kolla på en annan bil i Västerås. Men säljaren där svarade inte..
Kanske blir en ny färd imorrn för att titta på fler bilar.

Nu ikväll har jag mest chillat hemma, kollat lite fotboll. Nyss såg jag på Bologna - Inter som Inter vann med 3-1 efter lite om o men :) Min resvän (då vi va i Thailand) är här oxå, farbror-Karro :) Vi planerar en ny resa, som troligtvis blir av i februari!



Nu blire mer fotboll, Real Madrid - Racing Santander o efter den Athletic Bilbao - Fc Barcelona

Puss o hej so long !



Fredagen

Godmorgon!
Vaknade iofs typ vid 11.oo idag, trots att jag gick o la mig typ vid 23,30 igår :P Men d va skönt o välbehövligt att få sova ut lite =)
Har inte gjort så mkt än idag, mer än klätt på mig, plockat ur disken, o lallat lite på fb, msn o skickat ett mejl..
Får se vad den här dagen erbjuder, har ännu inget spec. planerat..

Förresten så rakade jag skallen med hyvel för första ggn igår, det blev rätt nice tycker jag. Men man ser inte så mkt större skillnad än mot hur jag brukar raka, klart d blir ytterligare lite kortare men d växer ju ut så fort!

Puss o hej så länge, lycka till ;)

nu ere helg för mig..

Såå jaah!
Nu e sista arbetsdagen för veckan avverkad :) Galet skönt, speciellt eftersom jag inte har nåt spec. inplanerat (ännu) för helgen. Men man kan tänka sig att d blir en del sovande och fotbollstittande, om jag nu ska ge mig på nån gissning :P

Idag mår jag faktiskt helt ok, var ju helt död igår. Sov typ från 16.oo(igår onsd.) till 06,25 imorse, man kan väl anta att d va en reaktion/biverkning av vaccinationen.

Nu ere väl ändå dax för en "veckans skägg-outfit" igen!? ;)

beklagar att bilden kanske inte e den bästa :P (men d går runt hela vägen(munnen) + ett litet skägg precis under underläppen)

Hiss lr diss!?

the day after tomorrow..

Godmorgon!
Igår efter jobbet så åkte jag hem o jag bara sov o sov. Kom hem ca kl. 16 o sammanlagt va jag kanske vaken 1 timme efter d att jag kom hem. Sov hela natten dessutom i soffan, som ju e lite för liten för mig, så rätt så stel e jag idag men mår mkt bättre än vad jag gjorde igår. Mådde verkligen inte bra igår, men d va nog som sagt var biverkning utav vaccinet antar jag. Nu lever jag igen! O imorrn e jag ledig(+lörd. och sönd.) =D Tjockt nice!

Nu jobba 7-15,30, o d e väldigt lugnt faktiskt :) Har redan hunnit förlänga lite hyror, göra månadsavslut, hyra ut bil till våra förbokade kunder osv.

Ha en fortsatt bra dag! Pussen

Biverkningar...

Idag då jag vaknade så kändes det helt ok, förutom att jag va trött. Men vem e inte d kl 06,10 på morgonen?!
Jag bestämde mig iaf för att åka o jobba (7-15,30). Allteftersom dagen gick så blev/kändes jag tröttare o svagare i kroppen, ingen ork, yr o illamående + att jag har rätt ont och öm i armen (där vaccinet togs).
Jag antar att d e en slags reaktion mot svin-vaccinet o d e ju faktiskt några av biverkningarna man kan få..
Hoppas bara på att d går över snart, för jag bokstavligen talat hatar att ligga hemma sjuk.

E så trött att jag ska gå o lägga mig en stund nu!
Gonatt lr så hörs vi senare, den som lever får se ;P
Puss puss

Mobil tillf. ur funktion..

Tänkte bara informera er om att min mobiltelefon e ur funktion för tillfället, pga att jag råkade tappa den i golvet. F-n min gamla mobbe kunde jag tappa hur mkt som helst i golvet o den gick minsann inte sönder.. Men e väl kanske för att den här e rätt ny o lite mer avancerad teknik antar jag.
Har iaf ett annat nr. som går o nå mig på, vill ni ha detta så kontakta mig via mejl lr msn så kanske ni kan få detta nr. ;)

Nu jobba, inga större biverkningar av vaccinet än, mer än ont o öm i armen där sprutan togs.

Ikväll blire väl iofs fotboll kan jag mkt väl tänka mig, om jag känner mig rätt ;P



Puzz o hej so long!


Vaccination

Hej på dig!
Idag hare varit tisdag (091117), vilket innebar jobb 7-17.
Efter det drog jag direkt till vårdcentralen för att vaccinera mig mot svinis.
Jag kom dit ca 17,20 o fick köa till ca 19,20 (2 timmar!) innan jag ens kom in på vårdcentralen. Klar för att gå hem, ja då va kl. strax före 20.oo =O Ja jeflar vilken tid d tog! Men nu e jag iaf vaccinerad !

Dock kände jag redan imorse, som att jag börjat bli sjuk, typ influensa-symptom. Trött som allri förr, ont/matt i kroppen o ingen ork, lite ont i halsen o hostig oxå =/ Jag kanske har råkat få svinis precis innan jag vaccinera mig =O D skulle ju va lite tokigt om så vore fallet =/ Men men d e väl bara att hoppas på d bästa :)



Om jag kan o orkar gå till jobbet imorrn får vi se imorrn hur d känns. Jag hoppas på att jag kan d, för jag hatar att ligga hemma o vara sjuk, finns ju inge tråkigare !

Jag funderar starkt på att gå o lägga mig nu..so long! Gonatt-pussmix


Firmafest

Igår vare ju så att säga lördag, vilket innebar att jag jobbade först o främst 9-14. Det gick fint o va kul o jobba me Mjay o Mackan. Det mesta blev gjort oxå ;)
Efter jobbet så åkte jag hem o bytte om för att sedan åka en stund till päronen, för morsan fyller år på månd. o hade fest. Fick smaka lite på all god mat hon hade lagat till festen :) Hem igen till min lya o invänta att Lil'Izzy skulle komma o hämta upp mig så vi kunde åka vidare sen till Västberga där vi skulle köra gokart o pilbågsskytte med jobbet. Gokarten gick inte så där jättebra men jag hade inte så stora förhoppningar heller där :P Slutade sist, Mackan vann, Dany-B kom 2a o 3a blev Hakan. D va väl ungefär va man hade kunnat gissa att resultatet skulle sluta :P
Pilbågsskyttet va nog inte heller riktigt min grejj, men både gokarten o pilbåge va väldigt skojj =)
Efter detta körde Hakan oss alla (Jag, Martin, Dany-B, Knatten, Sami, Issa) oss vidare in till stan, där vi satte oss o tog en bira på en pub. Sen 20:30 så hade vi bord på Jensens Bofhaus, galet gott! Där dracks det dessutom ännu mer öl :P Efter alla var mätta o belåtna så drog vi vidare till Medusa o festade.

Det var en mkt rolig kväll tycker jag, som dock har satt sina spår så här dagen efter..hehe

Här kommer ett litet urplock av bilder från gårdagen!


Torsdag!

Hej, idag har d varit torsdag. Jag har i vanlig ordning jobbat 11,30-20 o sen åkte jag snabbt hem till päronen för att leta fram mitt badmintonrack. Hittade det ganska omgående och körde sen vidare hem för att byta om för jag o knatten(Jonatan) skulle lira badminton kl. 20,30.

Det gick väl inte så jättebra direkt, men jag har fan inte lirat badminton på flera år så d va kanske inte så konstigt. Kul och jobbigt vare iaf :) Några set fick han sig lite motstånd i iaf !

Imorrn ere fredag den 13:e, får se hur d går =O Ska fixa lite grejjer innan jobbet, sen jobba o sen hem till päronen o fixa lite grejjer där. Annars blire nog en ganska lugn fredagskväll, för jag ska ju jobba på lörd., iofs bara 9-14 men ändå!

Gonatt o sov så gott! Puss o kram

Onsdag ere fortf. ett litet tag till.. ;P

Hej, idag har jag jobbat 11,30-20 o sen hade jag ju en sån där innebandymatch kl. 21. Det gick inge vidare, iofs så mötte vi serieledarna... Resultatet blev 15-8 till deras fördel, som ni kanske förstår.. =/

Ett litet glädjeämne ska ni få iaf, "veckans skägg outfit" (dock kan jag inte påstå att jag e så nöjd me bilden i sig, men men man kan inte få allt här i världen osv..)

så; Hiss lr Diss ? ;)

Passar även på att slänga in ett godnatt! Puss o hej so long

Tuesday

Ja hallå hej!
Idag va ju tanken att jag efter jobbet skulle åka o vaccinera mig, men d va slut/fanns inte inne så jag får vänta tills d kommer in igen.
Istället för att göra d så åkte jag o fikade me Anna o Nelly på ett rätt mysigt fik vid kungsgatan, tror d hette typ Café Avenyn lr nåt sånt.

jag tycker jag ser tjock ut lr jättestor jämfört me anna som iofs e ganska liten :) vad tycker ni? =O

Nu e jag hemma o ska väl inte göra så mkt, bara chilla o sen gå o lägga mig så småningom, e ganska trött faktiskt..
Imorrn blire jobb 11,30-20 o sen ere en innebandymatch kl 21.oo.

Gonatt på er! Pusssis

Måndag

Hej idag har jag jobbat 11,30-20! D gick bra asså, men jag höll till på flyget hela dan, va inte inne en enda gång på kontoret nere på VW =O D va lite tokigt faktiskt, men d e sånt som händer.

Efter jobbet åkte jag hem o såg på fotbollsgalan o sen en dokumentär om Henrik "Henke" Larsson.
Det var väl inte helt oväntat att Ibrah skulle vinna guldbollen lr årets forward, konstigt vore d ju om han inte hade gjort d liksom ! Lite tråkigt bara att han inte kunde vara på plats, på hans "hemmaplan" oxå.


Imorrn ska jag oxå jobba 11,30-20 o sen ska jag nog försöka åka o vaccinera mig mot svinet, för jag tillhör ju faktiskt riskgruppen..(astma o nersatt lungkapacitet) Då ere kanske lika bra att vaccinera sig, vore ju tråkigt om man skulle gå o dö, om man nu skulle råka få svinis.

Nu, dax för sovtime! Men vi kan ju höras o kanske ses?! ;)
Gonatt-pussah


igår vare ju lörd. o idag ere söndag

Igår vare ju som sagt var lördag o då vare så att jag, Anton o Peppe va hemma hos mig o förfestade lite innan vi sedan åkte till Rille som hade 25-årsfest. Det var en trevlig och ganska lugn fest men med mkt folk, speciellt kul vare att få träffa Bronken, som kommit(i torsdags) tebax från Australien efter ett års resande/jobbande där.

Idag däremot ere söndag! Sov ganska länge sen inte så mkt efter d förens på efermiddan då jag åkte hem till pappa för att äta farsdag-middag. Har kollat på lite fotboll oxå, ganska kul att DIF klarade sig kvar i allsvenskan. D vågade jag faktist inte tro på, men de spelade faktiskt riktigt bra idag mot assyriska! Det var ju rätt skönt o kul att Mattias Jonson fick göra d avgörande målet oxå ! =)


Men jag kollade oxå på Inter - Roma, bra match men dessvärre så blev d bara 1-1 =( Inter spelade inte alls så bra som man e van att kunna se de lira.

Imorrn o resten av veckan blire jobb 11,30-20. Skönt med sovmorgon men tungt att sluta rätt så sent juh..

Puss o hej so long!

igår vare fredag o idag ere lörd.

Hej hej!
Igår vare alltså fredag o då jobbade jag 11-19,30 typ fast stannade lite o höll issa sällskap(som slutade 20.oo). Efter d så käkade vi lite tillsammans o va på bolaget en snabbis. Sen blev d snabbt hem för en snabb-dusch o ombyte av kläder för att sedan dra till Maggan o Cissi som hade liten förfest hemma hos dem. För vi skulle ju på galapremiären för Innerstadsliv (Cissis brorsa som e "Danny"). Det var dock inte så mkt folk där o de som va där va överlag homosexuella. Inget ont om dem, men jag e ju dock inte lagd åt d hållet. En grej som jag däremot uppskattade o blev mkt glad över var att Paow var där! En av mina favoritbloggerskor juh =) Lyckades få en bild på mig o henne oxå, mkt tack vare Danny !





Ikväll ere 25-års fest som står på schemat! Det blir nog kul för d kommer en massa gamla polare som man inte sett lr hört ifrån på mkt länge =)

Torsdag den 5:e november 2009

Nu sitter jag här o lallar o har inte så mkt att göra, väldigt tråkigt faktiskt.
Något som e ännu tråkigare är att vi inte verkar bli fullt lag till innebandyn ikväll.
Mitt lag har två st. matcher ikväll, en som börjar kl 19.oo o en som börjar 19:30 men som d ser ut just nu så är d bara jag o räven som kan lira o då får d ju lov att bli W.O. vilket inte känns så kul.. Men vad ska man göra, då folk e sjuka, har tenta, är pappa, nyss hemkommen från utlandsresa, skadade osv..
Aja då kan jag iaf komma hem o raka skallen, för d behövs verkligen! Funtar på att ta o köra me hyvel den här ggn! =O

Puss o hej so long

Champions League

Hej, idag har jag jobbat 11-19,30 o sen åkte jag "snabbt som sööören" hem för att kolla på Rubin Kazan - Barcelona (som dock bara blev 0-0) o jag måste säga att Rubin spelade taktiskt mkt bra! Zappade över o kollade lite på Assyriska-DIF o d va ju ingen vacker syn då Assyriska ledde med 2-0 (som de oxå vann med).
Sen såg jag Sami, Knatten o Dany-B på Lyon - Liverpool o d va jättekul att liverpool typ nästintill e helt borta från vidare spel i CL ! Jewlar vilket mål min look-a-like Ryan Babel gjorde, en riktigt "smackebonk" rakt upp i krysset/nättaket !

ganska lika va?! ;)

Kul vare oxå att mina favvolag Inter och Arsenal vann i sina matcher. Arsenal - Az Alkmaar slutade hela 4-1 till Arsenal =D och Inter lyckades vända 1-0 underläge till vinst med 2-1, i de sista 5 minutrarna kvar på matchen! =)

 

Nu börjar jag bli lite trött i ögat, så då går mina tankar till att gå o lägga sig o sova faktiskt..

Gonatt på er, sov så gott!

Pusssen


igår vare tisdag o idag ere onsdag..

Hej hej, här kommer jag..

Igår vare som sagt var tisdag o jag hann inte uppdatera nåt här på bloggen då som ni kanske märkte. Anledningen till detta var att jag hade fullspäckat schema dvs. jobbade 11-19,30men väntade på att Lil'Izzy skulle sluta oxå (20.oo) för att sedan vänta in Martin. Därefter åkte vi o köpte pizza/spångamacka o åt hemma hos mig för att invänta champinjonsligan. Vi såg på Ac Milan - Real Madrid men zappade emellanåt till Atletico Madrid - Chelsea.
Det var ju rätt bra matcher måste jag säga ! O ikväll smäller det igen med ytterligare en omgång CL.
Drogba gjorde ju en rätt så hyfsad comeback i CL ! =D Tokigt bara att Atletico lyckades kvittera i sista minuten, så att d blev 2-2 =O

den här bjuder jag på, (speciellt till dig issa ;) )


Nu däremot ere dax att dra iväg till jobbet snart, jobbar 11-19,30 o sen blire väl hem o kolla ännu mer på fotboll ikväll igen =)

Ha en bra dag! Puzzz



Ny vecka, nya tag!

Hallå hej d e Jos här..

Idag måndag har jag jobbat 11-19,30 sen handlat lite me issa(som jobbade 1,30-20) på willys. Sen åkte jag hem till päronen där jag fick lite käk o levererade lite diverse gods från kryssningen. Efter detta åkte jag över en sväng till maggan, cissi o lilla virre o gav dem en present till virre som issa tyckte att han skulle ha :) (en söt lite ryggsäck som liknade en björn o va i sånt där luddigt matrial) Vilket de tyckte va jättegulligt o de tackar o bockar för den !
Nu e jag hemma o snackar me lite folk på msn, har facebokat lite o trimmat till skägget. Som förövrigt blev rätt fult :P enbart mustash + ett litet sånt där skägg precis under underläppen.. :P men som ni som känner mig väl vet, så tröttnar jag rätt ofta på mina olika "skäggoutfits", o e inte rädd för att testa lite olika "layouts" ;P

så här ser d ut nu iaf :P

hiss lr diss? :P

bilder från kryssningen =)

Galaxy va galet kul o här bjuder jag på några utvalda bilder från kryssningen!



Imorrn blire jobb 11-19,30. E ganska sliten o trött så ska nog börja tänka på refrängen nu faktiskt.. Gonatt på er! Pussah

RSS 2.0