Innebandy

Hej!

I torsdags må jag säga att d va en fröjd att spela me laget :) Vi vann båda våra matcher: 10-6 och 13-7 o ligger nu 2a i tabellen med bara en pinne mindre än ledarna o näst mest gjorda mål (ett mindre än de som leder)! Riktigt kul o bra spel hade vi o jag hoppas att det håller i sig till eftermiddagens matcher. Då möter vi en i mitt lag brorsor o hans kompisar + maggan (pappa till mitt gudbarn) =) D kommer bli kul o spännande och det kommer säkert smälla på ganska bra..

Nu håller jag på o hjälper morsan me o förbereda inför festen ikväll som jag ska ha..(fyller ju 26 imorrn lr firar min 26e födelsedag då iaf :P )
Efter innebandyn så blire hem o snabbt duscha o byta om för att sen åka o fixa det sista..

Håll tummarna för mig o mitt lag nu (ena matchen kl 16 o andra kl 17) !

Tack o hej!

Os och champions league

Hej hej, förutom att jag mest jobbat (11.30-20) så har jag kollat på de olympiska spelen och igår och idag har jag oxå sett på champions league.
Ikväll t.ex. så var Issa och Sami hemma hos mig o käkade o tittade på 4-10km herr stafetten i längdskidsåkning. Det var riktigt förbaskat spännande men riktigt skön seger o ytterligare en medalj är nu bärgad av valören GULD =D Sen tittade vi lite på Inter - Chelsea oxå, den såg vi dock inte så mkt utav så vi hann inte direkt få nån uppfattning. Men Inter vann ju trots allt me 2-1, vilket för mig var ett ganska oväntat resultat. Jag hejjar ju iofs på Inter men jag hade nog trott att Chelsea skulle vinna me ett par mål faktiskt =O Så det var oxå en glad överraskning kan man väl säga :)


Samis snacks var "Ballerina kladdkaka"(som förövrigt var asgoda!) o så drack han mjölk , hihihi


Issa hade myst till d lite o tänt ljusen :)



Imorrn jobbar jag 11,30-20 o sen har jag innebandy.
Men på fredag har jag bytt tid, så då jobbar jag 7-15,30 :) Det blir bra d, för då kan jag förbereda o hjälpa mamma lite me festen på lörd..

Godnatt-pussah

Önskelista

Ja som ni kanske vet så fyller jag år nästa helg..lr ja, jag firar iaf :P
Jag blir hela 26 år ! =O oj oj oj, va tiden går fort då man har kul.. hehehe
Tänkte försöka lägga upp en liten önskelista här, är väl dock egentligen inte så mkt som jag önskar mig o är det nåt jag önskar mig så är det ganska dyra grejjer..

en svart katt


en god deo-stick (tex denna)


en svart cockerspaniel


en fondvägg o hjälp med att tapetsera o göra om lite i min lägenhet


biocheckar


en eltandborste (min gamla har gått sönder)


Ja d va väl lite utav va jag kunde komma på just nu iaf..men överraskningar e ju allti kul d me :) Kommer jag på nåt annat briljant att önska sig så kanske jag lägger till detta, vid tillfälle.

Nu har ni lite att fundera på vad ni ska köpa till mig! hehehe
Lycka till säger jag =)



God eftermiddag!

Tjena på dig!

Igår lördag var jag o bytte ut min stav (piercing i ögonbrynet) till en kortare o me mindre kulor.. Det blev riktigt bra tycker jag me den nya! =) Var på en 30-års fest till en "gammal barndomsvän".. ganska lugn o ordningsam fest men riktigt trevlig .

Idag har jag inte gjort så mkt, kollat lite på os o sen om en timme ca så ska jag iväg med familjen på "öppet hus" hos en nära vän till familjen som fyller 65 år.

Grattis säger jag till både Alex (30 år) o Christina (65 år) sen får man väl lov o gratta Marcus Hellner och Johan Olsson oxå som gjorde ett enastående lopp igår, vill även passa på o tacka o gratta Anders Södergren oxå för hans jobb i skym undan som i allra högsta grad bäddade för dessa två nya medaljer. Riktigt skön laganda seger, vilket bådar gott inför staffeten!

Nu lite mer os-tittande :P

Puss o hej so long...

Tv

Hej hej o grattis till (redan) 2 st. OS-Guld! =)
D är iaf för mig ganska oväntat, jag hade kanske tippat på att Charlotte Kalla skulle ta medalj o Tre Kronor (herrarna, vilket återstår o se)..
Sen sist har d inte hänt så mkt mer än att jag jobbat o tittat rääätt mkt på tv, dvs. på champions league och os. Det är kul tycker jag för jag gillar ju sport.
Därav den dåliga uppdateringen, pga mkt tv-tittande istället :P muahahaha

Ikväll efter jobbet (slutar 19.30 men brukar stanna till 20.oo, för att hålla Issa sällis) ska jag leka me Anna.
Dock vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, jag blev lite sugen att gå på bio iofs, så vi får väl se om hon vill d..

Imorrn ska jag nog leka me mitt lilla(som iofs börjar bli ganska stor) gudbarn Vincent o hans mor Cissi o far Magen. Det blir kul alltså för d va ganska länge sen vi lekte..

På lördag ska jag efter att Issa jobbat klart följa me henne till East Street (piercingstudion), för hon ska dit på återbesök o jag hade tänkt att byta ut min stav (i ögonbrynet, för er som missat detta :P). På kvällen är jag bjuden på en fest som jag nog ska gå på ett litet tag iaf..
Söndag har jag nog inget planerat faktiskt..vi får väl helt enkelt se vad som dyker upp..D blir mest spännande o kul så =)

Hejja Sverige!!
Puss puss


dagens outfit

Hej hej!
Så här kan d se ut då man kommit hem från jobbet o inte hunnit byta om helt fullt ut...


tokigt va?! =)

Grattis till första OS-guldet förresten!
Jag sa ju d att om d e nån som kommer ta medalj (för Sverige) så ere Charlotte Kalla, o hade jag inte rätt va?! Jooooora ;)

Heppårre

Helgen

Hej på dig!
Jag hade tänkt sammanfatta lite utav vad jag gjort i helgen..

I fredags efter att ha jobbat så träffade jag Jossan med lille Scott ett litet tag. Vi hann dock inte umgås o prata så mkt, då hon skulle iväg..men han var riktigt söt den lilla killen o d va trevligt o kul att träffa Jossan oxå, för d va stört länge sen vi sågs sist.
Efter detta så var jag o hade fredagsmys med Lil'Izzy o hennes kille. Maten var jättegod som Issa hade lagat :) Efter maten så dukade vi fram lite paprika-, gurk- o morots-stavar o dipp till d o la oss i soffan o tittade på film..En jewligt bra film som jag dessvärre inte minns namnet på.. Men d va typ en spansk "sagofilm"...
Kom hem lr la mig i sängen iaf vid ca kl 01.oo

På lördagen gick jag upp redan vid 08,30! Detta pga att jag hade 2 st matcher i innebandy på förmiddan.. Det gick ju inte så jättebra, vi förlorade ena matchen med 9-6 och den andra med 8-5 tror jag.. Men men d va kul iaf..
På kvällen åkte jag o Baric till Jesse(gammal arbetskamrat från Europcar i Akalla) o hälsade på där, då han skulle åka iväg till Australien o hälsa på sin familj o släkt (han e från Australien asså).. Vi drack lite öl o snackade skit, vilket var mkt trevligt.. Tog sista pendeln hem o somnade på direkten då jag lagt mig i sängen.. Inte så konstigt kanske efter att ha varit uppe sedan 08,30 + lirat innebandy..

Söndagen gick jag upp ca 13,30 o jag hade lätt kunnat sova ännu längre..men jag kände att d e nog inte så bra om jag fortsätter sova..så jag gick upp! Väl uppe gjorde jag inte så mkt; kollat på fotboll, varit o handlat o varit hemma hos päronen o fått "alla hjärtans dag-middag", som var mkt god (oxfilé me potatisgratäng med vitlökssmör + efterrätt - kladdkaka me vispgrädde o marshmallows)

Imorrn blire jobb 11-19,30(hela veckan), d ska bli ganska skönt att få lite sovmorgon faktiskt :) Sen ere allti kul att jobba ihop me Issa oxå =)

Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag!
Godnatt på er, sov så gott
Puss o kram, ät en banan

Innebandy

Hej hej hallå bloggen!
Sen sist har jag förutom jobbat, sovit o ätit hunnit me o käka middag med Nelly o idag har jag lirat innebandy.
Det gick dessvärre inte så bra, lr en vann vi på w.o. o den andra matchen förlorade vi stort me 13-2..
Roligt va det dock att våra nya matchställ hade kommit + att Lil'Izzy var på plats o tittade och fixade lite bildmaterial åt bloggen. Så här kommer lite bilder helt enkelt!


omgångens lag, (från vänster) nr.22 Dennis, nr.24 Jag, nr.16 Anton, nr.21 Räven, nr.12 Thomas o nr.7 Bronken


Dennis o jag på plan

in action

Viktor o Anton lirar boxplay

Jag o Bronken

Laget sörjer förlusten..men tackar motståndarna och dommarn

Hej hej hallå!

Issa här, kom nyss tillbaka från tandläkaren, och vet ni vad, JAG HADE INGA HÅL! Sååå skönt. Vi har lite lack of saker att göra på jobbet så jag ska bara skriva några rader här så blir Jos glad. Det är faktiskt snart dags att gå hem, men lite kan vi nog hitta att göra. Typ vända papper...?
Imorse fick vi nog nästan magsår allihopa, fem bilar fattades innan halv nio, jobbigt värre. Men vi löste det och tog dessutom en liten tripp till Hammarby och kirrade bilar. Nu ska det bli bättre uppdatering på Jussans blogg här, det vill jag lova, ska se till det själv om det ska vara så.
Som sagt på lördag ska vi leka lite, vi ska till söder och jag ska kolla min piercing och Jos ska korta sin stav i ögonbrynet, det blir fint det. Nu är det slut, dags att jobba lite!


Juice


lika som flickor..

 
      Fernando Torres ??                               Lasse Nilsson ??

 


Hej!

Hej hej hallå bloggen!
Tråkigt va att jag inte uppdaterat på rätt länge..? Anledningen till detta är att jag varken har hunnit lr orkat.. Har dessutom inte hänt så mkt sen sist..
Det är mest jobb, äta, sova..
Lite fotbollstittande har man väl hunnit med oxå iofs..
Lirade innebandy i lördags oxå, där jag fick lov o stå målvakt! =O Det var ganska kul o gick ganska bra tyckte jag själv + mina lagkamrater som oxå tyckte att jag skötte mig bra i målet =) Men det har satt sina spår... Jewlar va ont i benen jag har haft sen i lördags kväll..och mitt ena (d vänstra av nån konstig anledning) är helt sönderskrapat..(typ som såna där brännsår som man kan få, om ni minns hur d blev om man ramlade o gled på gympasalens golv..) Det onda i benen(träningsvärk) börjar så sakteliga bli bättre iaf..Gudskelov!
Annars inte mkt nytt, ska troligtvis till Jönköping i helgen, för Jocke som varit i Usa o jobbat i ett år ska dit till Boffe..Man kan anta att d blir nån typ av fest där isf..
Ska försöka hinna o orka me o uppdatera bättre.. men vad ska man skriva om, om d inte hänt nåt speciellt sen sist!?
Ikväll ere iaf final på Paradise Hotel, vilket jag ska se!
Pusshej

RSS 2.0