Snökaos!

Oj oj oj, vilket kaos det har varit idag. Snön har ställt till en hel del...på jobbet t.ex. har jag tillbringat utomhus mellan ca 07,30-19 med att mestadels skotta fram bilar, borsta bort snö från dem, köra fram bilar åt kunder, putta fram bilar som fastnat och köra ner lite bilar till garaget.
Ganska lång dag med andra ord och dessutom ute hela dan. Dessutom så fick jag in snö i skorna ganska tidigt på dagen (ca 8 på morgonen) så jag har gått me dyngblöta skor, strumpor och fötter från typ 8 i imorse till nu ungefär, inte jätteskönt! Fast man vänjde sig efter ett tag o sket i var man gick, hur hög snön än var.
Asså det var bilar som fastna överallt, även där det var plan mark, ingen backe behövdes inte.. Som sagt det har varit kaos! Men dagen har iaf gått otroligt fort.

Nu känns det ganska skönt att vara hemma och ha fått ta av sig de blöta skorna och strumporna, även byxorna var rätt blöta längst ner.. Känner att nu då jag äntligen sitter ner så är jag väldigt trött och jag e ganska säker på att jag kommer sova rätt gott o som en stock inatt.

Gonatt kaoset, hoppas du är borta imorrn!

Kommentarer
Postat av: issa

På soffan kanske?!

2011-02-18 @ 18:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0