Utemöbler

japp, nya fina utemöbler fixade till balkongen! =)


dagens outfit

Ja för jag ska först på en examensmottagning till en gammal barndomsvän som precis blivit klar civilingenjör o efter den så ska jag dra till Boffe där Svampen är oxå, så ska vi väl vidare lr nåt..


Sommarbilder

Cissi har tagit med mig till ett jättefint ställe (hemligt) där vi tog lite kul bilder...


picknick

Mmm, vad goda mackor Cissi hade gjort :)

dax för lite snygga poser

yeeah

dax för kvällspromenad..

vackert va?

fin solnedgång/fin kille

solnedgången

jag fångar solen ;)

självutlösning var kul..

d e d

Obs, superhemlig plats alltså =P


på hem vägen stötte vi på den här lilla killen!



gårdagens outfit

Nyinköpta jeans-shorts som Boffe valde ut o sa att såna ska jag ha (jag brukar ju ha lite längre o lite mer baggy, men de här sitter lite tajtare o slutar lite ovanför knäet som ni kanske ser.) Linnet är oxå ganska nytt, som jag har under den röda koftan(den är inte ny)
Ja detta hade jag på mig igår då jag Boffe o en kompis till honom va ute en sväng på trädgården - skanstull. Jewligt nice ställe, that's the place att vara på nu i sommar! ;)


Rilles svensexa

Ja, i torsdags var jag ju på svensexa för Rille.
Det hela började med att vi överraskade honom genom att vi åkte o ringde på hans dörr (han trodde att han skulle åka med en av oss ut och åka båt).
Han fick packa lite udda grejer (så som t.ex. rakhyvel, diskborste, bikinitop, grötslev, pass, 3 st tops, keps, m.m.) Helt ovetandes om vart han skulle...


Därefter åkte vi till gärdet där vi åt lite brunch (Brolle hade gjort en jättegod kyckling pastasallad), på gärdet landade även en helikopter som tog med honom på en liten tripp över Stockholm.


Då åkte resten av gänget vidare till Bromma flygplats för att hämta upp honom efter flygturen. Vi åkte då vidare ut till Drottningholm, där vi lirade brännboll, kubb o fotboll.
batterierna till kameran tog tyvärr slut här..


Efter detta åkte vi till en lokal i Hammarby Sjöstad där de som ville fick duscha innan vi skulle vidare för inspelning av en låt (Bon Jovi - Born to be my baby) i en studio.


Då han hade spelat in hans och hans blivande frus låt så drog vi tillbaka till lokalen för att sedan ganska snart dra vidare till middagen som vi åt på Jimmys Steakhouse nere i Hammarby Sjöstad.
batterierna till kameran var tyvärr slut här me..

Blev en lång dag, gick upp ca 06.3o och kom hem vid 24.oo.
Men det var en väldigt kul dag med trevligt sällskap, god mat och roliga händelser.

Första Juni 2011

Hej hej hallå!

Idag är det den första juni år tvåtusenelva, dvs nu ska väl trots allt sommaren börja?! :)

Jag är annars ganska trött nu idag, började 07.oo =P

Annars så har jag helgen för två veckor sedan varit på släktträff i Hedemora, vilket var mkt trevligt med gott sällskap och god mat.
Nu i helgen som var så var jag på namngivelseceremoni/dop i Göteborg, Oliver Erik Ivar blev namnet åt mitt nya lilla kusinbarn. Detta var oxå trevligt och med mycket god mat och trevligt sällskap.

Den här veckan är ju skapad lite tokigt, jobb månd-onsd, torsdag (röd dag, ledig), jobb fredag och sen ledig lördag, söndag och måndag(röd dag)
Men man kan väl sammanfatta det hela med att imorgon torsdag ska jag på en svensexa...Det tror jag kommer bli kul!
På fredagen jobbar jag 11,30-20, så då blir det väl inte så mkt mer än just jobba.. lörd, sönd o måndag har jag faktiskt ingenting planerat än så länge vad jag kan minnas..

Men vi kan ju höras om saken om inte annat ?!

En synnerligen trevlig dag önskar jag herrskapet!


RSS 2.0