100327 (lördag)

Hej hej hallå !

Sorry för dålig uppdatering..har varken orkat lr hunnit.
Mkt jobb på sistone..

Katterna mår iaf fint o de är kuliga o ha här hemma faktiskt :) Spec. nu då "juggen" flyttat ut (min tidigare inneboende).. så även om han flyttat ut så e jag ju inte helt ensam ändå.. :)

Som sagt fullt upp på jobbet, mkt övertid o långa dagar o då man kommer hem då så e man så trött att man bara lägger sig i soffan o småglor på tv innan man däckar..

I innebandyn går det med blandade resultat..
Den ligan vi kör i sumpan ligger vi delad serie-etta i faktiskt (2a pga målskillnad där vi gjort lite färre mål än ettan men dock släppt in färre..) Vinner vi nästa omgång (den sista) så har vi chans att vinna serien o kanske går upp i div. 1 !
I den serien däremot som vi lirar i spånga går d sämre..2 st oavgjorda (alltså 2 poäng totalt) o den säsongen är slut nu (sista matcherna idag faktiskt)..
Jag gjorde iaf faktiskt 1 lr 2 mål i torsdags, vilket ju inte hör till vanligheterna, då jag oftast lirar back..men jag gick upp o drog på ett så kallat backskott från halva typ lr lite på kanten.. ;)

Jaja jag ska försöka hålla bättre uppdate här..(men den har ni säkert hört förut :P)

Puss o hej so long !

Morena aka Murran







Förkyld kattägare..

Hallå där, lessen för dålig uppdatering men jag har väl antagligen haft annat för mig.. Typ som att jobba, kolla på champions league, va me vänner osv..
Idag däremot e jag hemma från jobbet för jag har åkt på en förkylning innehållande; ont i halsen, snuvig/täppt, ont i huvet o lite hostig..Hoppas verkligen inte detta blir långvarigt för det e verkligen inge kul att bara ligga hemma..

Som några kanske har förstått o andra inte så har jag iaf nu blivit kattägare... =)


detta är Solo, en helsvart bondkatt på snart 2 år som är en pratglad, kul o trevlig liten kille :)

100311

Hääääjjj!

Idag har jag jobbat 7-15,30 och det gick bara bra tack.
Nu ska jag snart iväg o lira innebandy, två st. matcher står på spel. Första matchen kl 18,30 och andra kl 19,30 så d kan nog vara en fin gest om ni håller tummarna då ! :)
Jag är trött..



Pussmix

Bye bye Real!

Fan va nice att Real Madrid åkte ur champions league =)
Denna match där de åkte ut mot Lyon såg jag tillsammans med Sami.. Han kom på en ny "lika som bär"


Lisandro (Lyon) ??                                            Eric Cantona (Man Utd) ??

Annars idag har det varit ganska tufft på jobbet.. Danijel var på möte hela dan, Issa va hemma sjuk, knatten drog vid 14 för att hinna till tandläkaren, Mackan jobbade bara 7-12 för sen hade han skola o Sami skulle jobbat 7-15,30 men jag han va snäll o jobbade till 20 med mig :) Annars hade jag alltså behövt jobba helt själv från 15,30.. Vi (jag o Sami) jobbade på bra o nu ser det rätt bra ut inför morgondagen! Men jewlar va trött man e nu asså..
Dags att duna! Gonatt-pussa

Champions league

Hej!
Igår var det jättekul för mitt favoritlag Arsenal vann mot Porto med hela 5-0 o Arshavin var hur bra som helst !
Jag blev glad över att se dem krossa Porto me tanke på skadeläget i Arsenal o framförallt orolig var jag över vem som skulle ta Fabregas roll som speldirigent. Detta gick ju fint, Nasri tog rollen riktigt bra.
Men enligt mig var Adrei Arshavin bäst på plan, även om Bendtner scora 3 mål!


Luftslottet som sprängdes

Godkväll!
Jag somnade visst i soffan igår o missade att Real vände 0-2 underläge till vinst me 3-2 men d va väl lika bra d iofs..
Idag har jag hjälpt syrran o hennes sambo att köpa o bära tvättmaskin men jag har oxå varit o pantat burkar från festen här i fredags.. Det är lite snopet att då man har två st. kassar fulla me burkar så blir d ändå bara 12 kr..
Efter detta så tog jag o Sami oss en promenad lite runt rålis o sen en vända på stan. Det var ju riktigt fint väder idag, runt nollan o strålande sol. Under vår vistelse inne i stan så tänkte vi först ta o gå på bio men d gick inga bra lr så började de mkt senare..Så vi kom på att vi skulle ta o se sista millenium filmen "Luftslottet som sprängdes", hemma hos mig. Detta gjorde vi oxå o jag måste säga att jag tyckte den va riktigt bra. Den får 4 toastar av 5 möjliga!

Nu däremot ere nog dags att göra sig i ordning för läggdags så man orkar upp imorrn (börjar 07.oo)..Annars i veckan har jag nog inget planerat utöver jobba 7-15,30. Lr jo du, jag har ju faktiskt innebandy på torsdag!

Godnatt på er, sov gott vettja!

Puss o hej


schleeeten

Hej hej hallå bloggen !

Igår hade jag ju en till fest för att ge de som inte kunde förra ggn en chans. Det var riktigt kul o trevligt ännu denna ggn, även om vi var en liten mindre skara. Men det var nog lika bra d, eftersom vi denna ggn va hemma hos mig i min lägenhet.


Sami o Muttan skulle upp o iväg till jobbet kl. 9 imorse så jag gick väl på typ vid halv9 då jag skulle iväg o lira innebandy. Jag stod målvakt idag o jag kan inte påstå att jag gjorde nån stormatch. Det mesta som gick mot mål gick in.. Några räddningar lyckades jag me men d va inte många.. Vi torskade båda matcherna stort.
Sen efter matcherna så åkte jag hem o städade lite me hjälp av Bronken som va me både på festen o lirade. Han stack vid 14 tiden ca. Då gick jag o la mig vid typ 14,30 o sov till typ 17,30..Därefter tog jag mig en skön o uppfriskande dusch för att sedan dra en sväng till Kista me syrran, där vi köpte mat me oss hem. Nu e jag hemma igen o ser på Real Madrid - Sevilla o d e jättekul för Sevilla leder me 2-0 på bortaplan!

Är dock ganska trött, så d blir nog sängen relativt snart :)
God natt på er, sov så gott!
Puss Remmen

Lika som bär

Hehe jag kom påre nu asså då d ju faktiskt e landskamp mellan Wales - Sverige..


Sean William Scott (skådis) ??

Olof Mellberg (fotbollsspelare) ??


Festen

Ja hej!
Jag hade ju fest i lördags för att fira min 26e födelsedag. Den ägde rum hemma hos mamma, pappa och molly eftersom det beräknades bli ganska många o det då skulle blivit ganska trångt i min lägenhet. Det kom väl ca 25 pers. med en ganska bra blandning på åldrar. Barndomsvänner, gamla klasskompisar, arbetskompisar och andra nära o kära. Jag hade väldigt kul och tycker det var en mkt lyckad fest. Vad tyckte du ?! =)

Här kommer ett litet axplock på bilder från festen.

Omid hade sin dricka utanför.. fick en whiskeyflaska av Bronken o co/ rap-battle lilla molle blev trött o så här ligger hon o sover :)

Jos testar att vila sig inne på Willys...




(blev tillsagd att man inte får ta bilder inne i butiken, på produkterna)

Testa Willys vilstol får 4 toasts av 5 möjliga, kanonkul !

RSS 2.0